Przepisy Pasta z czerwonej fasoli i słonecznika

Składniki

1 szkl. ugotowanej czerwonej fasoli

100 g słonecznika łuskanego

1/3 szkl. oliwy z oliwek

1 łyżka oleju rzepakowego

2 ząbki czosnku

przyprawy: sól morska lub himalajska, pieprz świeżo mielony

Opis

Upraż słonecznik na suchej patelni na lekko brązowy kolor. Ostudź. Pokrój czosnek i zeszklij na rozgrzanym oleju. Fasolę, słonecznik i czosnek zmiksuj, stopniowo dodając oliwę. Miksuj tak długo, aż uzyskasz odpowiednią konsystencję. Dopraw solą i pieprzem. Pastę możesz przechowywać w lodówce 3 dni.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi


Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 13.08-19.08.2020 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
Tesco Czekamy na pierwszy dzwonek.

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa wazna w dniach 13.08.2020-9.09.2020 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzezeniem odmiennych terminów obowiazywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej nastepuje ogodz. 8:00 w dniu rozpoczecia promocji. Zdjecia umieszczone wgazetce moga odbiegac od wizerunku produktu znajdujacego sie w sprzedazy. Wszystkie ceny zawieraja VAT. Tesco nie prowadzi sprzedazy poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrazone sa w złotych. Nie wszystkie produkty zgazetki dostepne sa w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8