Pasta kanapkowa z sierpika
Składniki
1 wędzony sierpik
1/2 pęczka pietruszki
1 cebula
3 łyżki oliwy z oliwek
1 mała łyżeczka soku z cytryny
przyprawy: sól, pieprz grubo mielony
Opis

Mięso sierpika oddziel od ości i przełóż do miski. Cebulę obierz i umyj, pokrój w drobną kosteczkę. Pietruszkę drobno posiekaj. Cebulę i pietruszkę wymieszaj z mięsem ryby lekko rozcierając, następnie przypraw solą, pieprzem, dodaj oliwę i sok z cytryny. Wszystko dokładnie wymieszaj. Gotową pastę nakładaj na chleb.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 miesiące temu
25 min.
Dania główne
2 miesiące temu
10 min.
Napoje
2 miesiące temu
60 min.
Napoje
2 miesiące temu
190 min.
Dania główne