Przepisy Pasta jajeczna z łososiem i grzybkami

Składniki

4 jajka
100 g łososia
5 grzybów marynowanych
½ cebuli (małej)
łyżki majonezu
pieprz czarny mielony
sól (opcjonalnie)

Opis

Ugotuj jajka na twardo, ostudź i obierz. Pokrusz widelcem na małe kawałki. Grzyby, cebulę i łososia pokrój w drobną kostkę i dodaj do jajek. Połącz wszystkie składniki z majonezem i dopraw do smaku.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi


Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 22.10-28.10.2020 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
10 min.
Napoje
2 3 4