Pasta do chleba z warzyw korzennych

Składniki

70g marchewki

50g selera

50g pietruszki

70g cebuli

1 łyżka masła

1 łyżka musztardy

2-3 łyżki jogurtu naturalnego

świeży szczypiorek

sól

Sposób przygotowania

 alt=
1

Zetrzyj warzywa na tarce z grubymi oczkami, poza cebulą, która powinna być pokrojona na małe kawałki.

 alt=
2

Na patelni umieść masło i podgrzewaj aż się roztopi i spieni.

 alt=
3

Połącz masło z warzywami, a następnie schłodź mieszankę dodając do niej musztardę i jogurt naturalny. Dodaj sól i szczypiorek do smaku.

 alt=
4

Pasta smakuje fantastycznie na chipsach kukurydzianych lub nachosach.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi

Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 17.10-23.10.2019 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
40 min.
Zupy
2 3 4