Przepisy Paprykowe miseczki na dipy
Składniki
3 kolorowe papryki
150 g twarożku
300 ml jogurtu naturalnego
4 łodygi selera naciowego
150 g pomidorków koktajlowych
1 zielony ogórek
świeże zioła
przyprawy: sól, pieprz
Sposób przygotowania
1
Dokładnie umyj papryki. Odetnij płytkie czapeczki.
2
Dokładnie wybierz ze środka papryk białe włókna.
3
Posiekaj zioła i wymieszaj je w dowolnych proporcjach z jogurtem i twarożkiem. Przypraw. Przełóż sosy do papryk.
4
Łodygi selera naciowego i ogórka pokrój na dowolnej wielkości kawałki.  
5
Podaj pokrojone warzywa z dipami w paprykowych miseczkach.
Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Promocje

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 miesiące temu
10 min.
Desery
2 miesiące temu
90 min.
Dania główne
2 miesiące temu
40 min.
Zupy