Przepisy Paprykowe miseczki na dipy

Składniki

1 papryka czerwona
1 papryka żółta
1 papryka zielona
150 g twarożku
300 ml jogurtu naturalnego
4 łodygi selera naciowego
150 g pomidorków koktajlowych
1 zielony ogórek
świeża bazylia
świeży koperek
szczypiorek
sól
pieprz czarny mielony

Sposób przygotowania

1

Dokładnie umyj papryki. Odetnij płytkie czapeczki.

2

Dokładnie wybierz ze środka papryk białe włókna.

3

Posiekaj zioła i wymieszaj je w dowolnych proporcjach z jogurtem i twarożkiem. Przypraw. Przełóż sosy do papryk.

4

Łodygi selera naciowego i ogórka pokrój na dowolnej wielkości kawałki.  

5

Podaj pokrojone warzywa z dipami w paprykowych miseczkach.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi


Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 1.10-7.10.2020 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8