Paprykarz szczeciński na pumperniklu
Składniki
330 g paprykarza szczecińskiego
200 g  ogórka kwaszonego
250 g pumpernikla
400 g kefiru
świeży koperek
Opis

Pokrój kromki pumpernikla na cztery części. Na kawałki chleba nałóż paprykarz. Drobno posiekaj ogórki kiszone i posyp nimi kromki z paprykarzem. Do kanapek dodaj po małej gałązce świeżego koperku. Do tak przygotowanego paprykarza podaj kefir w kubeczkach.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Promocje

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 miesiące temu
30 min.
Zupy
2 miesiące temu
20 min.
Zupy
2 miesiące temu
20 min.
Zupy
2 miesiące temu
90 min.
Dania główne