Przepisy Panga pieczona z warzywami

Składniki

2 filety z pangi

1 szkl. włoszczyzny (może być mrożona)

6 małych różyczek brokuła

2 łyżki masła

1 łyżka soku z cytryny

przyprawy: sól, pieprz

Opis

Pangę przypraw z każdej strony solą, czarnym pieprzem i skrop sokiem z cytryny. Folię aluminiową rozłóż w naczyniu żaroodpornym. Na niej połóż warstwę włoszczyzny, następnie filet pangi i łyżkę masła na każdą rybę, na końcu zawiń folię. Piecz w rozgrzanym do 180° piekarniku przez ok. 20 min. Pod koniec pieczenia przygotuj różyczki brokuła. Wrzuć je do osolonej wrzącej wody i blanszuj przez 8– 10 min. Jeżeli lubisz brokuły al dentePORADA KONTEKSTOWA - AL DENTE skróć czas gotowania. Upieczoną pangę z włoszczyzną udekoruj brokułami i podawaj na gorąco.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi

Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 19.09-25.09.2019 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 3 4