Przepisy Paluszki serowe

Składniki

10 kromek białego chleba

5 plastrów sera

2 - 3 łyżki oliwy

przybory:

nitka

Opis

Poodcinaj nożem skórki od chleba. Rozwałkuj same kromki bez skórek. Do środka rozwałkowanego chleba włóż pół plasterka sera i zawiń w rulon. Podcinaj nierówne końcówki po bokach chleba i przewiąż go nitką (dosyć lekko i gęsto).

Za pomocą płaskiego pędzla kuchennego, posmaruj każdy paluszek oliwą i połóż na folii lub papierze do pieczenia. Piecz przez ok. 10 min w temp. 200°. Paluszki powinny się ładnie zarumienić. Przestudź je chwilkę, po czym zdejmij nitki owinięte wokół chlebków i od razu podawaj.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi

Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 19.09-25.09.2019 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 3 4