Przepisy Paluszki rybne z sałatą i fasolką

Składniki

450 g mrożonych paluszków rybnych

80 g sera żółtego

250 g mieszanki sałat

300 g mrożonej fasolki szparagowej

4 bułki pełnoziarniste

40 g oliwy z oliwek

ząbek czosnku

przyprawy: sól

Opis

Na rozgrzaną teflonową patelnię wlej 20 g oliwy. Kiedy oliwa się rozgrzeje, usmaż na niej paluszki rybne. Fasolkę szparagową gotuj na parze PORADA KONTEKSTOWA - GOTOWANIE NA PARZE przez 10 minut. Ugotowaną fasolkę zmieszaj z pozostałą oliwą oraz wyciśniętym przez praskę czosnkiem. Posól do smaku. Zetrzyj ser żółty (do posypywania fasolki) i przygotuj bukiet sałat na półmisku. Wszystkie elementy posiłku podaj równocześnie z dodatkiem bułek pełnoziarnistych.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi

Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 10.10-16.10.2019 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 3 4