Przepisy Owocowe rożki
Składniki
6 dużych waflowych rożków
200 g borówek
200 g truskawek
3 dojrzałe kiwi
1 twarde czerwone jabłko
sok z połówki pomarańczy 
100 g czekolady
Sposób przygotowania
1
Czekoladę rozpuść w kąpieli wodnej i polej nią wewnętrzną stronę waflowych rożków.
2
Owoce jagodowe dokładnie umyj. Kiwi i jabłko pokrój na małe kawałki i skrop sokiem z pomarańczy.
3
Przygotowanymi owocami wypełnij rożki. Podaj z listkami mięty.
Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
3 miesięcy temu
15 min.
Desery
3 miesięcy temu
255 min.
Przystawki
3 miesięcy temu
40 min.
Przystawki
3 miesięcy temu
40 min.
Przystawki
3 miesięcy temu
35 min.
Przystawki