Przepisy Owocowe koreczki
Składniki
ćwiartka arbuza (ok. 400 g)
200 g ciemnych winogron
100 g świeżych truskawek
12–20 świeżych listków mięty
Sposób przygotowania
1
Wykrój miąższ arbuza ze skórki i pokrój w dużą kostkę. Winogrona umyj i poprzekrawaj na połówki. Truskawki pokrój na grube półplasterki.
2
Kawałki owoców nadziej na szpilki do koreczków. Jako spód koreczków wykorzystaj kwadratowe kawałki arbuza.
Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Promocje

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 miesiące temu
60 min.
Desery
2 miesiące temu
10 min.
Desery
2 miesiące temu
60 min.
Zupy