Przepisy Nadziewany stek z łaty wołowej

Składniki

1 kg łaty wołowej

150 g serka topionego

50 g suszonych pomidorów

3 szklanki liści szpinaku

sól

pieprz

olej balsamiczny

folia kuchenna

szpikulce

Sposób przygotowania

1

Umieść mięso na blasze do pieczenia, wykonaj kilka cięć wzdłuż kawałków wołowiny i lekko stłucz je przez folię.

2

Dodaj sól, pieprz i posmaruj serkiem topionym.

3

Pokrój pomidory i szpinak i ułóż na mięsie.

4

Używając folii, zwiń mocno mięso w ciasny rulon i umieść go na 15 do 30 minut w zamrażarce.

5

Usuń folię i przebij mięso drewnianymi szpikulcami w odstępach od 3 do 4 centymetrów.

6

Pokrój roladę między szpikulcami i grilluj z obu stron przez 4 do 5 minut. Na koniec posmaruj porcje olejem balsamicznym i zakończ grillowanie.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi

Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 17.10-23.10.2019 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 3 4