Przepisy Marynata jogurtowa

Składniki

150 ml jogurtu naturalnego

1 łyżka kminku

1 łyżka curry

1 łyżka cytryny

3 ząbki czosnku

1 płaska łyżeczka cukry brązowego

1 łyżeczka soli

przyprawy: pieprz

Opis

Jogurt naturalny wymieszaj z łyżką kminku, curry, cytryny, obranymi, pokrojonymi w drobną kosteczkę ząbkami czosnku. Dopraw solą i pieprzem. Włóż mięso do woreczka lub miseczki, zalej przygotowaną mieszanką. Następnie szczelnie zamknij i potrząśnij, aby marynata dobrze się wymieszała i pokryła całe mięso. Włóż do lodówki i marynuj PORADA KONTEKSTOWA - MARYNOWANIE ok. 8 godz.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi

Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 17.10-23.10.2019 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
40 min.
Desery
2 3 4