Przepisy Makaron z gorgonzolą, winogronami i awokado

Składniki

100 g makaronu penne

50 g sera blue

1 awokado

mała kiść winogron białych

2 łyżki oliwy z oliwek

sok z 1/2 limonki

przyprawy: sól, pieprz

Opis

Awokado umyj, natnij wzdłuż dookoła i przekręć w dłoniach każdą połowę w przeciwnym kierunku. Następnie wyjmij pestkę, obierz i pokrój owoc w plastry. Awokado skrop limonką i oliwą z oliwek. Winogrona przekrój na pół i wypestkuj. Makaron ugotuj wg wskazówek na opakowaniu. Odcedź, polej oliwą, wymieszaj z serem blue, dodaj pokrojone awokado i winogrona.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi

Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 17.10-23.10.2019 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 3 4