Przepisy Łosoś z granatem i porem

Składniki

600 g łososia
2 pory (duże)
30 g oliwy z oliwek
3 gałązki tymianku świeżego
½ granatu
pieprz czarny mielony
sól

Sposób przygotowania

1

Filety z łososia opłucz, osusz i pokrój na 3 porcje. Dopraw solą i pieprzem, natrzyj tymiankiem i łyżką oliwy. Odłóż do zamarynowania na około godzinę.

2

Pory opłucz, osusz i pokrój na 2 cm kawałki. Ułóż na dnie naczynia. Dopraw solą, pieprzem i skrop oliwą.

3

Na porach połóż filety z łososia. Piekarnik nagrzej do 220°C. Piecz przez 15 minut. Po upieczeniu posyp ziarenkami granatu.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi


Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 24.09-30.09.2020 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 3 4