Przepisy Łosoś na grillowanych warzywach
Składniki
1 opakowanie łososia norweskiego w marynacie 
1 cukinia
1 bakłażan
1 czerwona papryka
1 żółta papryka
1 zielona papryka
8 pomidorków koktajlowych
2 łyżki natki pietruszki
kilka listków bazylii
4 łyżki oliwy z oliwek
1 łyżka octu winnego
przyprawy: sól, pieprz
Opis

Warzywa umyj i osusz. Bakłażana i cukinię pokrój na plastry. Z papryk usuń gniazda nasienne i pokrój w ćwiartki. Pomidory przekrój na pół. Warzywa opiekaj na grillu z dwóch stron przez około 8 minut. Przełóż do miski i posyp posiekanymi ziołami. Przygotuj sos z oliwy, octu, soli i pieprzu, polej nim warzywa.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
3 miesięcy temu
60 min.
Zupy
3 miesięcy temu
10 min.
Napoje
3 miesięcy temu
20 min.
Przystawki
3 miesięcy temu
60 min.
Desery