Kuleczki mozzarelli obtoczone w miodzie i migdałach
Składniki
1 opakowanie mozzarelli w mini kuleczkach (250 g)
50 ml miodu płynnego
migdały w płatkach
Dodatek:
kulki z melona
Opis

Kuleczki odsącz z zalewy. Posmaruj miodem z każdej strony przy pomocy pędzla lub wylej miód na talerz i wysmaruj w nim kuleczki sera. Na oddzielny talerz wysyp płatki migdałów. Obtaczaj kolejno kuleczki mozzarelli w miodzie, a później w migdałach. Nadziej mozzarelle na patyczki do szaszłyków i włóż do naczynia. Podawaj np. w towarzystwie kulek z melona.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Promocje

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 miesiące temu
20 min.
Zupy
2 miesiące temu
30 min.
Zupy