Przepisy Kotlety schabowe po królewsku (z serem żółtym i wędzonym boczkiem)
Składniki
600 g schabu wieprzowego bez kości
120 g boczku wędzonego w plastrach
150 g sera żółtego w plastrach
przyprawy: sól, pieprz, majeranek
Opis

Plastry schabu umyj, a następnie oprósz solą, pieprzem i majerankiem. Tak przygotowane plastry mięsa połóż na grill i obsmaż przez 4-5 min z każdej strony. W międzyczasie obsmaż na grillu plastry boczku. Na plastry mięsa połóż ser żółty, a następnie obsmażony boczek. Całość trzymaj jeszcze przez chwilę na grillu do momentu, aż ser żółty się roztopi.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 miesiące temu
25 min.
Dania główne
2 miesiące temu
40 min.
Zupy