Przepisy Kotlety schabowe duszone w cebuli
Składniki
800 g schabu wieprzowego bez kości
5 średnich cebul
1 i ½ szklanki bulionu warzywnego
3 - 4 łyżki oleju
przyprawy: sól, pieprz, liść laurowy, ziele angielskie
Opis

Mięso umyj, pokrój na plastry, lekko rozbij tłuczkiem, przypraw solą i pieprzem. Cebulę pokrój na pół, a następnie na plastry. Kotlety obsmaż na rozgrzanym oleju z obu stron. Do smażenia dodaj cebulę, liść laurowy i ziele angielskie. Potem wlej bulion i duś PORADA KONTEKSTOWA - DUSZENIE całość pod przykryciem przez ok. 40 min.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Promocje

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 miesiące temu
135 min.
Dania główne
2 miesiące temu
10 min.
Dania główne
2 miesiące temu
35 min.
Zupy
2 miesiące temu
10 min.
Napoje
2 miesiące temu
90 min.
Dania główne