Koreczki z jajkiem, korniszonami i chlebem
Składniki
10 jajek przepiórczych
5 małych korniszonów
1/4 papryki
4 łyżki serka śmietankowego
1 łyżeczka chrzanu tartego
szczypiorek
5 kromek chleba pumpernikiel
20 wykałaczek
Opis

Ugotuj jajka na twardo. Ostudź, obierz i poprzekrawaj na połówki. Korniszony przekrój na pół. Pokrój paprykę i szczypiorek. Serek połącz z chrzanem. Z chleba powykrawaj kieliszkiem okrągłe spody.

Nabijaj kolejno: chlebek posmarowany serkiem, szczypiorek, jajko i korniszona. W kolejnej partii koreczków zamiast korniszonów wykorzystaj paprykę.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Promocje

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 miesiące temu
5 min.
Napoje
2 miesiące temu
90 min.
Dania główne