Przepisy Koreczki z anchois

Składniki

6 anchois (z puszki)
1 ziemniak
2 jajka (na twardo)
60 g pstrąga wędzonego (odfiletowanego lub tuńczyka w kawałkach)
6 czarnych oliwek
3 pomidorki koktajlowe
oliwa z oliwek (do skropienia)

Opis

Ziemniaka ugotuj w łupince w wodzie z solą. Jajka ugotuj na twardo. Pomidorki umyj i przekrój na połowy. Ziemniaka przestudź, obierz i pokrój w dość grube plastry. Jajka ostudź w zimnej wodzie i obierz. Kolejno na plastrach ziemniaka ułóż plasterki jajek, kawałek wędzonego PORADA KONTEKSTOWA - WĘDZENIE pstrąga lub tuńczyka, polówkę pomidorka, anchois i oliwkę. Całość skrop oliwą z oliwek i podawaj od razu.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi


Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 15.10-21.10.2020 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8