Przepisy Komosa ryżowa z jogurtem i owocami sezonowymi
Składniki
3 łyżki komosy ryżowej
150 g jogurtu naturalnego
1/2 szkl. miękkich owoców sezonowych
Opis

Komosę ugotuj zgodnie z opisem na opakowaniu. Umyj owoce, a większe pokrój na mniejsze kawałki. Przygotuj szklankę lub ozdobny słoik i ułóż w nich warstwowo owoce, jogurt naturalny, komosę i znów owoce.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Promocje

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 miesiące temu
70 min.
Desery
2 miesiące temu
10 min.
Dania główne
2 tygodnie temu
10 min.
Napoje
2 miesiące temu
20 min.
Zupy
2 miesiące temu
40 min.
Zupy