Przepisy Kolorowe koreczki

Składniki

1 papryka czerwona

1 papryka żółta

1 papryka pomarańczowa

20 rzodkiewek

1 ogórek

30 ml oliwy z oliwek   

Opis

Warzywa dokładnie umyj i oczyść. Ogórka przetnij wzdłuż na pół. Każdą połówkę ogórka potnij na 10 grubszych plastrów. Każdą rzodkiewką przekrój na pół. Papryki oczyść z gniazd nasiennych i pokrój na małe kawałki. Wszystkie pokrojone warzywa wymieszaj z oliwą. Kawałki warzyw nadziej na metalowe szpilki do szaszłyków długości ok. 7 cm. Jako podstawy koreczków użyj odwrócone połówki rzodkiewek.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 3 4