Przepisy Koktajl z szampanem i tonikiem
Składniki
150 ml schłodzonego szampana
50 ml schłodzonego toniku
1 pomarańcza (potrzebna będzie tylko skórka)
Opis

Pomarańczę sparz wrzątkiem i ostudź. Ze sparzonej pomarańczy wytnij długą spiralną skórkę nożem barmańskim. Do kieliszka na szampana wrzuć skórkę z pomarańczy i lekko ją ugnieć (nie za mocno, żeby nie straciła swojego kształtu). Zalej skórkę tonikiem i szampanem (szampana wlewaj powoli). Podaj z listkiem mięty.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Promocje

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 miesiące temu
20 min.
Zupy
2 miesiące temu
75 min.
Desery
2 miesiące temu
30 min.
Desery
2 miesiące temu
25 min.
Zupy
2 miesiące temu
60 min.
Desery