Przepisy Koktajl z kaki z truskawkami i bananem
Składniki
1 dojrzały owoc kaki
200 g truskawek świeżych lub mrożonych
1 duży banan
400 ml soku z jabłek
2 łyżki soku z cytryny
szczypta cynamonu
Opis

Kaki dokładnie umyj, obierz i pokrój na mniejsze kawałki. Truskawki opłucz i obierz z szypułek. Banana obierz i połam na kawałki. Przygotowane owoce zmiksuj z sokiem z jabłek, sokiem z cytryny i cynamonem. Podaj zaraz po przygotowaniu.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
3 miesięcy temu
80 min.
Dania główne
3 miesięcy temu
15 min.
Przystawki
3 miesięcy temu
30 min.
Napoje