Przepisy Kokosanki bez cukru
Składniki
2 jajka (rozmiar L) o temp. pokojowej
200 g wiórków kokosowych
130 g ksylitolu
1 laska wanilii
Sposób przygotowania
 alt=
1
Oddziel żółtka od białek. Białka ubij na sztywno.
 alt=
2
Nożem wyskrob ziarenka wanilii i dodaj do białek.
 alt=
3
Następnie dodawaj po 1 łyżce ksylitolu naprzemiennie z żółtkami. Miksuj, aż uzyskasz gładki i lśniący krem.
 alt=
4
Dodaj do jajek wiórki kokosowe i dokładnie wymieszaj łyżką. Uformuj ciasteczka.
 alt=
5
Ułóż ciasteczka na papierze do pieczenia. Piecz kokosanki w temp. 180°C przez 20–25 minut (do ładnego zbrązowienia ciasteczek).
 alt=
6
Upieczone kokosanki ostudź na kratce.
Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi

Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 19.06-26.06.2019 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 3 4