Przepisy Kisiel z siemienia lnianego z porzeczkami i borówkami
Składniki
3 łyżki siemienia lnianego
250 g porzeczek
250 g borówek
2–3 łyżki miodu
250 ml wody
Opis

Siemię i wodę przełóż do garnka. Gotuj 10–15 minut do wyraźnego zgęstnienia. Owoce przełóż do innego garnka (zostaw kilka porzeczek i borówek do dekoracji) i podgrzej, często mieszając. Zmiksuj owoce, dodaj miód i wymieszaj. Połącz kisiel z siemienia lnianego z owocami. Podawaj na ciepło lub zimno z owocami.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Promocje

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 miesiące temu
2 miesiące temu
10 min.
Napoje
2 miesiące temu
255 min.
Napoje
2 miesiące temu
100 min.
Dania główne