Przepisy Kiełbasa toruńska pieczona w boczku

Składniki

1 pęto kiełbasy toruńskiej

1 ogórek kiszony

2 plastry boczku wędzonego

½  papryki czerwonej

1 cebula

Opis

Kiełbasę pokrój na skos na 4 części. Każdą część ponacinaj 3 razy. Plastry boczku pokrój w paski. Paprykę pokrój w małe kwadraty, ogórka w cienkie plastry, cebulę w półplasterki.

Do nacięć nakładaj kolejno: paprykę, ogórka i cebulę. Do każdego nacięcia dodaj też po paseczku boczku.

Piecz w piekarniku przez ok. 15-20 min w temperaturze ok. 200°. Podawaj z musztardą i chlebem.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi

Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 17.10-23.10.2019 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 3 4