Przepisy Karp z warzywami
Składniki
4 dzwonka karpia
2 marchewki
1 średni seler
1 por
3 łyżki mąki pszennej
70 ml oleju
50 g margaryny
natka pietruszki
przyprawy: sól, pieprz
Opis

Warzywa obierz i umyj. Marchew i seler pokrój w słupki, a pora w półksiężyce. Na patelni rozgrzej margarynę i podsmaż warzywa przez ok. 10 min. Na drugiej patelni rozgrzej olej. Karpia przypraw solą, obtocz w mące i smaż na oleju. Na talerz wykładaj warzywa, a na nie układaj porcje karpia. Posyp posiekaną natką pietruszki.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi

Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 26.06-03.07.2019 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 3 4