Przepisy Kapusta z grzybami
Składniki
10 grzybów suszonych
4 szklanki wody
1 kg kwaszonej kapusty
4 łyżki oleju
2 cebule
przyprawy: sól, pieprz
Opis

Grzyby namaczaj przez 1 godzinę w szklance wody, a następnie ugotuj, ostudź i pokrój w paseczki.

Kapustę zalej 3 szklankami wody i zagotuj pod przykryciem. Po chwili odkryj i gotuj na mniejszym ogniu przez ok. 20 min.

Na patelni na 4 łyżkach oleju podsmaż drobno posiekaną cebulę i grzyby. Podsmażone grzyby z cebulą dodaj do kapusty i gotuj razem przez ok. 45 min. Dopraw do smaku solą i pieprzem.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi

Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 11.07-17.07.2019 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 3 4