Kanapki z pastą jajeczną
Składniki
4 jajka
100 g sera topionego
25 g masła
160 g mieszanki sałat
160 g chleba pszenno-żytniego
50 g ketchupu
oliwa z oliwek
przyprawy: pieprz
Opis

Jajka ugotuj na twardo i wystudź. Obierz jajka i posiekaj. Dodaj ser topiony oraz masło i wymieszaj. Do pasty dodaj pieprz do smaku, następnie nakładaj gotową pastę na kromki chleba. Mieszankę sałat skrop oliwką. Kanapki podawaj z dodatkiem sałat i ketchupem.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Promocje

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 miesiące temu
60 min.
Desery
2 miesiące temu
30 min.
Przystawki
2 miesiące temu
70 min.
Dania główne