Przepisy Kanapka z wątróbką drobiową i z serem

Składniki

240 g wątróbki drobiowej

40 g masła

30 g sera parmezan

2 bułki minibagietki

przyprawy: sól, pieprz, świeży tymianek

Opis

Wątróbkę oczyść z błon, umyj pod wodą i osusz na ręczniku papierowym. Masło stop na patelni na wolnym ogniu i usmaż na nim wątróbkę, skrop sokiem z 1 cytryny. Pod koniec smażenia dodaj świeże listki tymianku, posól oraz popieprz.

Pieczywo przekrój na połowę wzdłuż, włóż do środka wątróbkę oraz starty ser parmezan i podpiecz aż bułka się zarumieni. Do smaku możesz dodać do wnętrza bułki kawałki skórki z cytryny. Ciepłą kanapkę zjadaj od razu lub na chłodno.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi

Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 12.09-18.09.2019 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
15 min.
Napoje
2 3 4