Przepisy Kanapka tortilla
Składniki
1 paczka pełnoziarnistych tortilli
180 g fasoli czerwonej z puszki
1 szklanka startego sera
przyprawy: papryka słodka, pieprz
Opis

Fasolkę odsącz z zalewy i przypraw do smaku pieprzem i słodką papryką. Tortille podgrzej według wskazówek na opakowaniu. Na połowie każdego placka układaj cienko fasolkę i starty żółty ser. Zawiń i zapiekaj przez 5 min w temperaturze 200°.

Zamiast fasoli z puszki możesz wykorzystać także suchą. Namocz ją na noc, ugotuj i podsmażaj na patelni przez ok. 10 min.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Promocje

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 miesiące temu
10 min.
Desery
2 miesiące temu
30 min.
Dania główne
2 miesiące temu
90 min.
Desery
2 miesiące temu
10 min.
Desery
2 miesiące temu
10 min.
Desery