Przepisy Kalarepa faszerowana serkiem i rzodkiewką

Składniki

1 kalarepa (średnia)
50 g twarogu półtłustego
3 łyżki jogurtu naturalnego
1 łyżeczka oleju lnianego
3 rzodkiewki (średnie)
2 łyżki szczypiorku
2 łyżki koperku
sól himalajska (lub morska)
pieprz czarny mielony

Opis

Kalarepę obierz i ugotuj na parze (ok. 10 minut). Przestudzoną kalarepę wydrąż łyżką lub łyżeczką do melonów. Serek połącz z jogurtem, szczypiorkiem, olejem, koperkiem i pokrojoną rzodkiewką. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Tak przygotowany serek przełóż do wydrążonej kalarepy.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi


Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 22.10-28.10.2020 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8