Przepisy Jeżyk z roladek boczkowych na bułce
Składniki
16 plasterków boczku wędzonego (ok. 350 g)
7 dag śliwki kalifornijskiej
4 małe bułki
przyprawy: papryka słodka
Opis

Śliwkę kalifornijską zawiń w plaster boczku i zepnij małą wykałaczką. Oprósz słodką papryką. Opiekaj na grillu z każdej strony przez około 5 do 7 min. Tak przygotowane roladki nabijaj na wcześniej opieczoną na grillu bułkę.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Promocje

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 miesiące temu
20 min.
Zupy
1 tydzień temu
2 miesiące temu
15 min.
Sałatki
3 tygodni temu
10 min.
Napoje