Przepisy Jajko na miękko z fasolą szparagową

Składniki

4 jajka

40 g masła

300 g mrożonej fasoli szparagowej

280 g chleba pszenno-żytniego

1 ząbek czosnku

60 g oliwy z oliwek

przyprawy: sól

Opis

Fasolę ugotuj na parze al dente PORADA KONTEKSTOWA - AL DENTE (ok. 7 minut). Dodaj zmiażdżony ząbek czosnku i oliwę z oliwek. Posól do smaku i wymieszaj. Jajka połóż na gotującej się wodzie i gotuj przez 3-4 min. Po tym czasie jajka wyciągnij i opłucz zimną wodą (nie za długo, żeby nie wystygły). Jajka i fasolkę podaj z dodatkiem pszenno-żytnich kromek chleba z masłem.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi

Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 12.09-18.09.2019 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
20 min.
Zupy
2 3 4