Przepisy Jajecznica ze szczypiorkiem

Składniki

10 jaj

2 łyżki masła

pęczek szczypioru

przyprawy: sól, pieprz

Opis

Rozmieszaj jajka w miseczce. Popieprz i posól. Szczypior drobno pokrój i dodaj do jajek – całość wymieszaj. Patelnię nagrzej, stop masło i wylej jajecznicę na gorący tłuszcz. Ciągle mieszając, smaż do ulubionego momentu ścięcia. Pamiętaj, że jajko ścina się także pod wpływem swego ciepła na talerzu. Jajecznicę posyp świeżym szczypiorkiem i od razu podawaj. Możesz podać na kanapce lub na talerzyku.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi

Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 19.09-25.09.2019 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 3 4