Przepisy Jaja nadziewane pastą z białej rzodkwi i fety

Składniki

ok. 6 jaj na twardo

20 g fety

1/2 białej rzodkiewki

przyprawy: sól, biały pieprz

Opis

Białą rzodkiew zetrzyj na tarce, a następnie zmiksuj z fetą. Dodaj sól (nie za dużo, ponieważ feta jest słona) i biały pierz. Jajka ugotuj na twardo (ok. 10 min od momentu wrzenia), obierz je ze skorupki i przekrój na połowy. Nałóż pastę na jajka, jak majonez.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi

Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 19.09-25.09.2019 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 3 4