Przepisy Grzybowe szaszłyki

Składniki

1 kg pieczarek

2 łyżka octu balsamicznego

3 ząbek czosnku

0,33 łyżeczka tymianku

sól

ulubione przyprawy

wykałaczki do szaszłyków

Sposób przygotowania

 alt=
1

Przygotuj marynatę. Przeciśnij przez praskę obrany czosnek, dodaj ocet balsamiczny, sos sojowy i drobno posiekany świeży tymianek. Dodaj sól i ulubione przyprawy.

 alt=
2

Potnij grzyby na plasterki o grubości około 1 centymetra.

 alt=
3

Pozostaw w marynacie na około 30 minut.

 alt=
4

Nadziej zamarynowane plasterki grzybów na wykałaczki.

 alt=
5

Grilluj przez około 2-3 minuty z obu stron.

 alt=
6

Wskazówka: Podawaj jako przystawkę do mięs

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi

Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 17.10-23.10.2019 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 3 4