Przepisy Grillowany hot dog

Składniki

8 parówek (frankfurterek)
4 plastry lazuru
8 plastrów boczku wędzonego
8 bułek do hot dogów francuskich
Warzywa do smaku
sałata
cebula czerwona
Sosy
musztarda stołowa
ketchup łagodny
sos barbecue

Sposób przygotowania

1

Rozetnij wzdłuż parówki.

2

Kawałki sera pokrój na 4 paski i umieść w szczelinach parówek.

3

Owiń nadziewane parówki plasterkami boczku, mocując go wykałaczkami.

4

Grilluj parówki przez około 10 minut, często obracając je, by boczek się nie przypalił.

5

Przetnij wzdłuż bułki i grilluj je przez 1 do 2 minut.

6

Wypełnij bułeczki warzywami i parówkami, dopraw musztardą, ketchupem lub sosem BBQ i podawaj póki są ciepłe. Wtedy smakują najlepiej.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi


Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 24.09-30.09.2020 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8