Przepisy Grillowany hot dog
Składniki
8 parówek frankfurterek
4 plastry sera
8 plasterków boczku
8 bułek do hot dogów
Warzywa do smaku
sałata
czerwona cebula
Sosy
musztarda
ketchup
sos barbecue
Sposób przygotowania
1
Rozetnij wzdłuż parówki.
2
Kawałki sera pokrój na 4 paski i umieść w szczelinach parówek.
3
Owiń nadziewane parówki plasterkami boczku, mocując go wykałaczkami.
4
Grilluj parówki przez około 10 minut, często obracając je, by boczek się nie przypalił.
5
Przetnij wzdłuż bułki i grilluj je przez 1 do 2 minut.
6
Wypełnij bułeczki warzywami i parówkami, dopraw musztardą, ketchupem lub sosem BBQ i podawaj póki są ciepłe. Wtedy smakują najlepiej.
Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi

Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 19.06-26.06.2019 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 3 4