Przepisy Grillowane szaszłyki warzywne
Składniki
100 g pieczarek średniej wielkości
½ papryki czerwonej
½ papryki zielonej
½ papryki żółtej
40 g oliwek zielonych (bez pestek)
40 g oliwek czarnych (bez pestek)
300 g cukinii
1 cebula średnia
100 g pomidorków koktajlowych
Opis

Pieczarki przekrój na pół, paprykę pokrój w kwadraty wielkości 3 cm x 3 cm, cukinię w plasterki o grubości 1 cm, cebulę w ćwiartki. Składniki nakłuwaj na patyki szaszłykowe i smaż na grillu przez 15 min, od czasu do czasu obracając.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Promocje

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 miesiące temu
60 min.
Dania główne
2 miesiące temu
120 min.
Dania główne
2 miesiące temu
60 min.
Zupy
2 miesiące temu
40 min.
Zupy
2 miesiące temu
15 min.
Napoje