Przepisy Grillowane roladki z karkówki ze szpinakiem i fetą
Składniki
4 plastry karczku w marynacie
100 g sera feta
150 g liści szpinaku
ogórek zielony
Sposób przygotowania
 alt=
1
Plastry karczku rozłóż płasko na desce. Każdy przykryj dokładnie listkami szpinaku i dwoma cienkimi plastrami sera feta.
 alt=
2
Każdy plaster zwiń w ciasną roladkę i przeszyj czterema patyczkami do szaszłyków. Następnie pokrój roladkę w ten sposób, żeby każdy plaster znalazł się na osobnym patyczku. Roladki połóż na rozgrzanym grillu i upiecz na rumiano z obydwu stron.
 alt=
3
Podaj roladki w towarzystwie świeżego ogórka i surowych młodych listków szpinaku.
Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi

1 / 8

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 3 4