Grillowane awokado z nadzieniem
Składniki
4 awokado
1 jabłko
1 gruszka
1 łyżeczka kolendry
oliwa z oliwek
sok z cytryny
sól
Sposób przygotowania
1
Obierz jabłko i gruszkę, wydrąż środki z pestkami i drobno posiekaj. Wymieszaj z sokiem z cytryny, dodaj szczyptę soli i drobno posiekanej kolendry.
2
Przekrój awokado, wyjmij pestkę i posmaruj wnętrze olejem.
3
Grilluj krótko, ściętą stroną do dołu.
4
Wypełnij grillowane awokado nadzieniem jabłkowo-gruszkowym i połóż je ponownie na grillu skórką do dołu.
5
Grilluj przez około 2 - 3 minuty. Podawaj na ciepło.
Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi

Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 19.06-26.06.2019 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 3 4