Przepisy Grillowana cukinia z fetą i miętą

Składniki

1 duża cukinia nieobrana

1 op. sera feta

8–10 listków mięty

1 łyżka masła

Opis

Umytą cukinię pokrój na średniej grubości plastry (ok. 7 mm). Posmaruj z każdej strony masłem i grilluj na średnio rozgrzanym ruszcie przez 5 min. Obróć cukinię i połóż na niej fetę pokrojoną w kostkę. Grilluj przez kolejne 3 min. Gdy ser zacznie się lekko rozpływać, ściągnij cukinię na talerz. Na fetę połóż listek świeżej mięty. Tak przygotowane cukiniowe kanapeczki najlepiej jeść na gorąco.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi

Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 19.09-25.09.2019 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 3 4