Przepisy Gotowany karp w sosie chrzanowym

Składniki

1 kg patroszonego karpia

1 marchewka

1 pietruszka

1 seler

1 por

1 cebula

150 g chrzanu tartego

przyprawy: ziele angielskie, liść laurowy, sól, cukier

Opis

Warzywa obierz, dodaj przyprawy i przygotuj z nich wywar. Karpia podziel na porcje i gotuj w wywarze przez ok. 10 min. Przygotuj sos chrzanowy poprzez wymieszanie chrzanu ze śmietaną i cukrem. Karpia podawaj polanego sosem chrzanowym.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi

Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 17.10-23.10.2019 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
15 min.
Desery
2 3 4