Przepisy Gotowana marchewka z sokiem mandarynkowym na ciepło

Składniki

220 g mrożonej mini marchewki  (½ opakowania)

1 łyżka masła

3 mandarynki 

kawałki mandarynek do dekoracji

przyprawy: sól

Opis

Marchewkę ugotuj w wodzie na pół twardo (około 15 min). Pod koniec gotowania dodaj do wody odrobinę soli. Trzy mandarynki poprzekrawaj w poprzek na pół i wyciśnij z nich sok. Marchewki przełóż do miseczki, a następnie zalej świeżo wyciśnięty sok z mandarynek. Na wierzch dodaj łyżkę masła i dopraw świeżo zmielonym pieprzem. Podawaj od razu.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi

Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 19.09-25.09.2019 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 3 4