Przepisy Gnocchi z sosem orzechowo-majerankowym
Składniki
1 op. gnocchi (500 g)
20 g sera blue
2 łyżki masła
2 garście posiekanych orzechów włoskich
garść świeżego majeranku
Opis

W rondelku roztop masło i wrzucić pokrojony w kawałki ser blue. Mieszaj na małym ogniu aż ser się rozpuści i nabierze konsystencji śmietany. Następnie dodaj do sosu listki majeranku i całość wymieszaj.

Gnocchi ugotuj wg wskazówek na opakowaniu. Odcedzone wymieszaj z sosem i posyp posiekanymi orzechami. Podawaj od razu.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Promocje

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 miesiące temu
60 min.
Sałatki
2 miesiące temu
30 min.
Zupy
2 miesiące temu
15 min.
Napoje
2 miesiące temu
60 min.
Zupy
2 miesiące temu
60 min.
Desery