Przepisy Gnocchi z pesto i boczkiem
Składniki
1 op. gnocchi (500 g)
100 g boczku parzonego
kilka łyżek pesto
4 łyżki oliwy z oliwek
listki świeżej bazylii do dekoracji
4 łyżki startego parmezanu
przyprawy: sól, pieprz
Opis

Gnocchi ugotuj według wskazówek na opakowaniu. Boczek pokrój w kostkę i podsmaż na złoto na patelni. Gorące i odcedzone gnocchi wymieszaj z pesto, oliwą z oliwek i podsmażonym wcześniej boczkiem. Całość posyp startym parmezanem. Potrawę podawaj udekorowaną listkami świeżej bazylii.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Promocje

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 miesiące temu
20 min.
Dania główne
2 miesiące temu
45 min.
Dania główne
2 miesiące temu
80 min.
Zupy
2 miesiące temu
30 min.
Zupy