Przepisy Gnocchi z pesto i boczkiem

Składniki

1 op. gnocchi (500 g)

100 g boczku parzonego

kilka łyżek pesto

4 łyżki oliwy z oliwek

listki świeżej bazylii do dekoracji

4 łyżki startego parmezanu

przyprawy: sól, pieprz

Opis

Gnocchi ugotuj według wskazówek na opakowaniu. Boczek pokrój w kostkę i podsmaż na złoto na patelni. Gorące i odcedzone gnocchi wymieszaj z pesto, oliwą z oliwek i podsmażonym wcześniej boczkiem. Całość posyp startym parmezanem. Potrawę podawaj udekorowaną listkami świeżej bazylii.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi

Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 19.09-25.09.2019 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 3 4