Przepisy Gnocchi z pesto i boczkiem

Składniki

1 opakowanie gnocchi (500 g)
100 g boczku parzonego
2 łyżki pesto
4 łyżki oliwy z oliwek
świeża bazylia (do dekoracji)
4 łyżki parmezanu (startego)
pieprz czarny mielony
sól

Opis

Gnocchi ugotuj według wskazówek na opakowaniu. Boczek pokrój w kostkę i podsmaż na złoto na patelni. Gorące i odcedzone gnocchi wymieszaj z pesto, oliwą z oliwek i podsmażonym wcześniej boczkiem. Całość posyp startym parmezanem. Potrawę podawaj udekorowaną listkami świeżej bazylii.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi


Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 24.09-30.09.2020 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8